vtec inside написа:
Хора сбъркали сте раздела. Тук се говори за коли.
nissan_hks - Щом големия клас не е достатъчно голям за теб значи предполагам караш кола над 5л

, което всъщгост за тази писта не е от голямо значение де. И какво разбираш под ограничения - то и в моминта май няма такива в големия.
От организаторите знам, че бързат да свършат заради проблеми с шума - затова казах, че повечето време е проблема.
А иначе относно сликовете и неравностойнството спрямо тези без - на други състезания, които посещавам от тази година направиха 4 класа -
S1 - Street <2000cm3 без право на сликове и други ограничения
S2 - Street >2000cm3 без право на сликове и други ограничения
M1 - Modified <2000cm3 без ограничения
M2 - Modified >2000cm3 без ограничения
Така е честно, обаче трябва да има 4 кръга

Смятам, че е добър компромис да са позволени само в големия клас.
Незнам дали си присъствал на 14.03.2010, но ако имаше толкова класове щеше да има по 4-5, а в някой и по 2-ма участника в клас.В момента само и единствено картингпистата дава награди...дали ще могат да си позволят в тези
времена да осигурят награди за всички...
Да наистина ако има такива класове ще е доста по равностойно, но не мисля, че това някога ще стане
Относно турбинираните коли и колите с голям обем на двигатела - личната ми преценка е, че за тази писта гумите са най-важното нещо...трябва разбирасе да имаш и какво да те искара от завоя, но не това е определящото.Мога да ви дам много примери за това, а и тези, които се интересуват кой с какви гуми кара знаят за какво става въпрос.Поздрави.Дано да направят някое издание и през лятото...